Galeria Foto - Fine Art

Colectie de fotografii.
Expozitia contine un portofoliu de fotografii artistice realizate in natura, pe care o puteti utiliza pentru diferite scopuri. Fotografiile propuse din galeria foto sunt pregatite pentru a fi printate, caserate si inramate la solicitare. Aceste fotografii pot fi prelucrate si optimizate ulterior, pentru a putea fi folosite in diferite materiale publicitare, tiparite, print indoor sau outdoor, web design etc., conform cerintelor.

Fotografiile sunt realizate cu cele mai performante aparate digitale profesionale, de inalta rezolutie, asigurand o calitate ireprosabila al imaginilor. Imaginile sunt de dimensiuni care sa permita marirea lor la calitate pana la A1 .

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


divide Brand Driving Business GrowthExpozitie cu vanzare

Fotografiile sunt tiparite pe diverse materiale de inalt nivel calitativ satisfacand cele mai exigente cerinte. Tematica fotgrafica propusa surprinde imagini din peisaj, printr-o abordare plastica, surprinzand momente delicate si atmosfere unice.
De asemenea, fotografiile oferite pentru publicare din stoc de imagini sunt cu drepturi de utilizare si acordare a licentelor disponibile pentru editoriale, educatie, publicitate, corporate, productia de arta, film, imagini site-ul web, designeri, cataloage si calendare.

  • avantaje

Te ajutam ca sa obtii arta dorita.
La cerere te ajutam sa intinzi panza pe sasiu, in cazul in care printarea se face la noi acest pas de lucru este gratuit.

#