Tablou cu leduri
Tablou Ultramodern Personalizat
NOU pe piata!!!  Tablou cu leduri pentru spatii interioare.
Folosim o technologie unicata pe piata, fiecare lucrare fiind personalizata in functie de cerinta.

Restaurare Fotografii vechi sau deteriorate

Fotografii rupte, deteriorate, vechi, cu pete, ingalbenite de vreme, gresit expuse? Nici o problema! Serviciile de reconditionare - restaurare a fotografiilor, retus imagine, se realizeaza prin procesare digitala.

Iţi este frica ca ai putea sa pierzi definitiv aceste fotografii deosebite?
Fotografie ta este foarte veche, deteriorata, ştearsă, ruptă sau poate prea mică?

Chiar si o fotografie care a fost accidental udată poate fi recuperată.  Cu cât fotografia este scanată mai repede în format digital, cu atât ea poate fi salvată mai uşor evitând o pierdere definitivă a acesteia.

#

Web Design

Proiectare pagini artistice†pentru internet

Pretul definitiv al fiecrui site va fi stabilit numai dupa discutarea amanunita a proiectului. Suntem total deschisi la orice colaborare, orice fel de idei fiind binevenite. Aceste idei aplicate prin filtrul experientei nostre creaza website-ul dorit


Exemplu de pagini construite la ArtCreative

www.atelierplus.ro, www.viorelnimigeanu.ro
www.mariuspoput.ro, www.artcreative.ro
www.transylvania.info.ro, www.expresionart.ro


Prelucrare imagine

Tarifele sunt in functie de complexitatea lucrarii si durata de realizare. Acordam discounturi semnificative in cazul in care imprimarea ulterioara se face tot la ArtCreative. Unul dintre aspectele cele mai importante al procesului de imprimare pe orice suport este managementul de culoare , care unifica calibrarea intre imprimanta, monitoar, scanere si software. Acest lucru asigura ca culoarea printata pe suportul ales. sa fie mai aproape de ce vedem pe monitor.
Tehnologiile noi de software speciale pentru printare controleaza fiecare etapa a procesului de productie pentru a asigura coerenta exacta a culorii. Setarile la
monitoare variaza foarte mult, dupa ce se alege hartia artistica este important ca monitorul dvs. sa fie corect calibrat. Pentru a face acest lucru Ón lipsa de echipament de specialitate, va recomandam sa folositi un ajutor gratuit, cum ar fi QuickGamma sau Adobe Gamma (daca ati instalat software-ul Adobe).